Kaffekrus

kr. 3,00

Kaffekrus i hvid porcelæn – H 10 cm Ø 8 cm

Beskrivelse

Leje af kaffekrus

Leje af kaffekrus eller kaffekop? Måske er det en blanding af begge dele, du har brug for til dit arrangement eller fest. Her har du et forholdsvis stort krus, som du både kan bruge til kaffe og the. Skal du servere kaffe til rigtig mange mennesker, kan det være en fordel at vælge et krus med hank, som er nemt at få fat på. Det gør det enkelt og hurtigt at forsyne sig med kaffen og komme videre.

En buffet med mad og drikkevarer skal gerne være overskuelig for dine gæster. Og det gælder også for servering af kaffe, kage og dessert. Her må det gerne være let og overskueligt for personalet at skifte fra den ene servering til den anden. En bakke med kaffekrus, the og kaffekander,  nogle the skeer i en skål samt tallerken til kagen.

Der kan være mange grunde til at vælge et krus fremfor en kop. Nogle vælger det pga. størrelsen, så de får mere kaffe. Andre synes det er lettere at gå rundt med et krus uden at spilde kaffen. Og skal du have mælk i kaffen, er der plads til begge dele. Langt de fleste der drikker the, vælger også et krus fremfor en kop.

 

 

Titel

Go to Top