Porcelæn skål

kr. 2,50

Porcelæn skål – 9,5 x 7 og 8 x 8 cm – Farve hvid

Beskrivelse

Leje af porcelæn skål

Leje af porcelæn skål – Små skåle i hvid porcelæn til alle mulige anretninger. De kan også bruges til små serveringer ved bordet. Hvis du skal anrette en buffet, kan du med fordel kombinere de hvide porcelæn skåle med runde fade.

De findes i to str. 8 x 8 cm med en meget lille kant – og 9,5 x 7 cm med en lidt højere kant. Så spørg endelig, så du får den model, der vil passe bedst.

For at lave en flot buffet, som præsenterer maden på bedste vis og fremhæver farverne i maden, gøres det altid bedst på en hvid dug eller anden neutral bund. Det samme gør sig gældende med den form for fade og skåle, som du skal servere maden i. Gerne så neutralt og ens som muligt. De små hvide porcelæn skåle kan fint kombineres med store fade og skåle.

Skal du lave en mellem servering med en frisk sorbet, kan du også bruge små hvide porcelæn skåle. Det er det dejligt lige at få renset smagsløgene,  inden de skal  videre til andre smags nuancer. Endelig kan de naturligvis også bruges til en appetitvækker – stillet på bordet, når gæsterne kommer til bordet. Den kan stilles ovenpå servietten på tallerken, så det er en del af borddækningen.

Leje af porcelæn skål kan også bruges til anretning ved en reception. Alt er lavet i små skåle eller glas, som gæsterne frit kan vælge imellem. Er det en reception, der foregår over mange timer, kan personalet jo løbende anrette maden alt efter hvor mange mennesker, der kommer.

NB. De er helt hvide (uden det røde mærke).

Yderligere information

Størrelse

8 x 8 cm
9,5 x 7 cm

Titel

Go to Top