Smørebræt

kr. 3,00

Smørebræt i teaktræ – 19 x 14 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af smørebræt

Smørebræt i teaktræ – 19 x 14 cm. Organisk design i et råt materiale – teaktræ i højeste kvalitet. Teaktræ er et ekstremt robust materiale – men tåler ikke opvaskemaskine. Så derfor skal de bare afleveres tilbage UDEN opvask! Ved leje af smørebræt er prisen inklusive opvask.

Dette smørebræt er et nyt design af Christiane Schaumburg-Müller lavet for Aida. Serien hedder RAW:

“RAW – konceptet er udviklet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Samarbejdet er opstået grundet Christianes store indblik i design, interiør og mode, og hendes evner til at omsætte dette til produkter i moderne og god stil til rimelige penge. Christiane har budt ind med konstruktiv sparring under hele designprocessen og har haft stor indflydelse på forme og farver i de færdige designs”.

Du kan bruge det nye skærebræt/smørebræt alene til måltidet –  eller sæt den sammen med andre tallerkener, når bordet skal dækkes til fest – som sidetallerken.  Bland hvide tallerkener og træ i borddækningen for et personligt udtryk. Smørebrættet kan også bruges som bakke til dekoration – på et bord eller på den store buffet.

I disse år er der meget fokus på de naturlige materialer – træ, læder, glas. Og der bliver mixet på kryds og tværs. Især de rødbrune træsorter er meget oppe i tiden – som mahogni og teak og valnød.

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

19 x 14 cm

Titel

Go to Top