RAW Metallic Brown stentøj krus

kr. 5,00

RAW metallic brown kop – 30 cl.

Beskrivelse

Leje af stentøj krus

Leje af stentøj krus – RAW Metallic Brown hedder serien fra Aida, er lavet i en dobbeltbrændt kvalitet. Det fine krus har en str. på 30 cl. – H 8,50 cm og D 8 cm. RAW stentøj er en serie er håndlavet og i ridsefri glasur. Design af Christiane Schaumborg-Müller

Serien som er lavet i nordisk design, består af krus, en forret/dessert tallerken ø 23 cm og en middagstallerken ø 28 cm. Her er der mulighed for at spise af disse flotte tallerkner og efterfølgende nyde en god kop kaffe med de fine krus.

 Citat Aida: “RAW Metallic Brown leder tankerne hen mod en sensommeraften ved søen, guldsmedens funklende dragt mod søens dybe vandspejl er vores inspiration til RAW Metallic Brown, hvor den dybe, ultra rå, brune farve leger i frit spil med den glitterende reaktive guldglasur.”

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom. Så kan du både se og røre ved varen. Her kan du sammensætte det, der passer bedst til din fest. Ønsker du at komme forbi eller har nogle spørgsmål omkring farve, design eller størrelse? Så ring endelig til 2119 4026 for en aftale.

Stentøj kan vaskes i opvaskemaskine. Men du har også muligheden for at leje det hele med opvask.

Titel

Go to Top