Bowle

kr. 50,00

Bowle i aluminium – Længde 58 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af bowle

Leje af bowle til champagne eller vinflasker. Denne model er aflang – 58 cm – og med plads til 3 flasker, hvis du har låget på. Uden låg kan der være ca. 6 – 8 vinflasker. Den kan naturligvis også bruges til både sodavand og øl. En bowle, der er perfekt til baren uden betjening.

Stil den på et bord sammen med en kandelaber og et stort fad. Så er du allerede godt i gang med at præsentere dine drikkevarer til gæsterne. Er du så heldig at der er en færdig bar i det lokale, du har lejet, er det selvfølgelig den du bruger. Men du kommer langt med at stille nogle lidt store ting som ovennævnte på 1-2 borde for at gøre det hyggeligt og praktisk. En god regel er at starte med de største ting og så de mindre efterhånden.

På siden af den store bowle står der: “Champagne – Alfred Gratin Epernay” Men det står skrevet med meget svag tekst, så det er nærmest som frimærke. Hvilket bare giver lidt kant til udseendet. Materialet er aluminium og med et rustikt udtryk. Den er støbt i et stykke og dermed helt vandtæt, så du kan også bruge den som en kæmpe skål til blomster, grene og lignende.

Yderligere information

Højde

H 23 cm

Bredde

35 cm

Længde

58 cm

Titel

Go to Top