RAW – Champagne guld

kr. 5,00kr. 16,00

RAW champagne guld bestik – Kniv, gaffel, ske og the ske. Inklusive opvask!

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af champagne guld bestik

Leje af champagne guld bestik, kniv, gaffel, ske og the ske. Materiale: Rustfrit stål med coating. Passer godt med sit minimalistiske og tidløse design til den enkle og stilrene borddækning. En serie af 4 dele, men som kan bruges med 2 x kniv og gaffel, the ske og suppe ske.

Når du skal vælge bestik til din fest, er der flere ting at tage hensyn til. Hvordan passer det med den øvrige borddækning? Hvad skal der bruges af de forskellige dele i forhold til den menu, som I skal have? Skal der dækkes til suppe? Eller er det nødvendigt med dobbelt gange kniv og gaffel? Alle disse spørgsmål og flere til, kan du enten tage en snak med den person, der skal lave maden. Eller du kan ringe til os, så du er sikker på at du har det nødvendige dele bestik.

Ved leje af dette bestik til din fest, er du sikker på at få bestik, der ligger rigtig godt i hånden. Og som desuden er velegnet til div. kødretter eller til grill retter. En rustik serie – og samtidigt enkelt og stilrent på bordet.

Champagne guld bestik kan naturligvis lejes som hele sæt eller enkeltvis i forhold til det antal gæster, som I har inviteret. Opvask af bestik er med i lejeprisen.

 

 

 

Yderligere information

Bestik

Kniv, Gaffel, Ske, Theske, Sæt Thor

Titel

Go to Top