Bestik Thor

kr. 1,75kr. 7,00

Bestik i blankpoleret stål Thor – Kniv, gaffel, ske og the ske.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af bestik Thor

Leje af  bestik, kniv, gaffel, ske og the ske – Thor. Materiale: blankpoleret stål. Passer godt med sit minimalistiske og tidløse design til den enkle og stilrene borddækning. En serie af 4 dele, men som kan bruges med 2 x kniv og gaffel samt en kagegaffel.

Når du skal vælge bestik til din fest, er der flere ting at tage hensyn til. Hvordan passer det med den øvrige borddækning? Hvad skal der bruges af de forskellige dele i forhold til den menu, som I skal have? Skal der dækkes til suppe? Eller er det nødvendigt med dobbelt gange kniv og gaffel? Alle disse spørgsmål og flere til, kan du enten tage en snak med den person, der skal lave maden. Eller du kan ringe til os, så du er sikker på at du har det nødvendige dele bestik.

Ved leje af dette bestik til din fest, er du sikker på at få bestik, der ligger rigtig godt i hånden. Og som desuden er velegnet til div. kødretter eller til grill retter. En rustik serie – og samtidigt enkelt og stilrent på bordet.

Thor bestik kan naturligvis lejes som hele sæt eller enkeltvis i forhold til det antal gæster, som I har inviteret. Ønsker du at slippe for opvasken, skriver du det blot i en kommentar til din bestilling.

 

 

 

Yderligere information

Bestik

Kniv, Gaffel, Ske, Theske, Sæt Thor

Titel

Go to Top