Bestik P1

kr. 1,75kr. 9,00

Bestik – P1 i højglanspoleret kromstål – Kniv, gaffel, ske, latte ske, the ske og kagegaffel.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af bestik P1

Leje af  bestik, kniv, gaffel, ske, the ske og kagegaffel – P1 Materiale: blankpoleret kromstål. Denne serie er til alle former for borddækning, hvor det er det mere neutrale valg af bestik som er ønsket. Her er serien, hvor du kan få alle dele af bestik – også Ta´tøj som sauceske, kartoffelske, lagkagekniv og kagespade.

Når du skal vælge bestik til din fest, er der flere ting at tage hensyn til. Hvordan passer det med den øvrige borddækning? Hvad skal der bruges af de forskellige dele i forhold til den menu, som I skal have? Skal I bruge kagegaffel eller ske til desserten – eller måske begge dele? Eller er det nødvendigt med dobbelt gange kniv og gaffel? Alle disse spørgsmål og flere til, kan du enten tage en snak med den person, der skal lave maden. Eller du kan ringe til os, så du er sikker på at du har det nødvendige dele bestik.

Ved leje af P1 bestik til din fest, er du sikker på at få bestik, der ligger godt i hånden. Og som desuden er velegnet til alle former af madretter. En enkel og pæn serie af bestik på bordet. Bestik kan naturligvis lejes som hele sæt eller enkeltvis i forhold til det antal gæster, som I ønsker.

Opvask af bestik kan du naturligvis også tilvælge. Her skriver du blot en besked i kommentar feltet, så sørger vi for resten.

Yderligere information

Størrelse N/A
Bestik

Kniv, Gaffel, Ske, Theske, Kagegaffel, Latte ske, Sæt P1

Titel

Go to Top