Apotekerflasker

kr. 150,00

20 stk. Apotekerflasker i forskellige størrelser – H 12-23 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af apotekerflasker

Leje af gamle apotekerflasker i forskellige størrelser. Nu kan du leje en hel samling genbrugsflasker, som vi har samlet. De gør sig rigtig godt på den helt hvide dug med alle mulige forskellige blomster. Og lige godt  til havefesten med skønne sommerblomster eller til efterårets fester med alle de brændte farver. Her kan du meget enkelt dække det flotteste bord med en god kontrast til de hvide duge.

At dække et festbord kan gøres på så mange forskellige måder – og en enkelt farve kan ændre hele det samlede billede af bordet. Derfor anbefaler jeg altid et besøg i showroomet, så du har mulighed for at prøve at se det hele i en sammenhæng. Har du evt. fået lavet bordkort eller købt en bestemt serviet, som du godt kan lide? Så tag det med, så vi kan prøve at se det hele på en gang.

Skal du måske fejre kobberbryllup, er det også oplagt at prøve med de flotte brune nuancer i gamle apotekerflasker. Ved mange blomsterforretninger kan du også købe kobberblomster, som kan være en del af borddekorationen. Og vil du hellere overlade flaskerne til en blomsterdekoratør, så kan du naturligvis hente hele kassen med apotekerflaskerne i god tid inden din fest.

Vi har en stor samling, så du kan sagtens bestille flere portioner.

 

 

Titel

Go to Top