Vase

kr. 4,50

Chateau krystal vase – H 14 cm – Ø 6 cm.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af vase

Leje af vase – Chateau glas vase er en helt enkel cylinder form med en god tyngde i bunden. De stilrene linier og den organiske form fremhæver flot vasens indhold. Glas vasen er blyfri og tåler maskinopvask.

Her er en vase, som du kan bruge til alle former for blomster. Og den er god sammen med alle andre former for bordpynt, da den er helt neutral i sit udtryk. Vil du gerne have lidt højde på blomsterne, kan du stille den sammen med den høje glasvase. Eller du kan bruge den sammen med en masse små vaser til en borddækning, du let kan kigge hen over.

Vi har efterhånden et temmelig stort udvalg af både vaser og lysestager i vores showroom. Her har du mulighed for at prøve at sætte tingene sammen på din måde. Også hvis du selv har nogle ting med, som du gerne vil se i en sammenhæng. Tag det endelig med, så vi sammen kan finde ud af, hvad du mangler til at fuldende din borddækning. Ved leje af vase, lysestage og andet bordpynt er rengøring altid med i prisen. Så du skal bare aflevere det hele søndag eller mandag efter festen i vores ” Hent selv rum”.

 

 

Yderligere information

Størrelse

H 14 cm
Ø 6 cm
30 cl.

Titel

Go to Top