Krystal vaser

kr. 10,00

Krystal antikke vaser  –  H 10-30 cm – Inklusive rengøring.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af krystal vaser

Leje af krystal vaser – assorterede str. Her kan du leje smukke antikke krystal vaser til din fest. Vi har samlet vaser gennem det sidste års tid, fra nær og fjern. En skøn blanding af forskellige størrelser og modeller – og alle i klar glas.

Vaserne kan bruges med rigtig mange typer blomster. Med blomster fra haven eller fra din lokale blomsterhandel. Du får et let udtryk ved at bruge 2-3 vaser på hvert bord,  måske bare med en enkelt eller to blomster i. Når du skal dække et bord, er det godt at overveje, hvor meget plads du har til bordpynten. Specielt ved lange borde kan det være svært at få plads. Men bruger du de lidt mindre vaser, hvor dine gæster sidder tæt, går det som regel. Og de store blomster arrangementer kan du stille på buffet, gavebordet og måske i baren.

Du er velkommen til at kigge forbi i showroomet, hvis du ønsker at se de forskellige vaser og andet bordpynt, inden du bestiller. Har du noget, der skal med i borddækningen, er du meget velkommen til at tage det med. Det er godt at se det hele i en sammenhæng. Jeg sætter gerne tid af til at tale om dine ønsker og tanker.

Ring på tlf. 21194026 for en aftale.

 

Titel

Go to Top