Træskiver

kr. 9,00

Træskiver – Ø 25 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af træskiver

Leje af træskiver til det rustikke festbord eller den romantiske opdækning med brudeslør i vaserne. Træskiver kan du bruge sammen med alle slags pynt og alle de forskellige farver. Vi har samlet lidt forskelligt, også i størrelser. Her kan du leje nogle skiver med sammen med evt. service til dit festbord.

Stil lysestager ved siden af og ovenpå selve træskiven. Og det samme med vaserne. Leg med udtrykket af dit bord, indtil du er tilfreds. Eller du er velkommen til at spørge for råd og vejledning. Hvor meget plads du har til bordpynt, afhænger jo også af hvordan dit arrangement skal forløbe. Skal maden serveres ved bordene? Og skal der være plads til skåle med salat, kartofler og sauce?  I givet fald er det en god ide at lave “luft” i selve borddækningen til at stille fra på.

De store træskiver fylder godt på bordet. Så start altid med det største først og arbejd ud fra det med det øvrige bordpynt. Skal du dække på runde borde, er der som regel god plads. Men sørg for at stille tallerken, glas og bestik på først, så du har en ramme for hvor meget din bordpynt kan fylde. Så er det også let at fordele de forskellige lysestager, lys og træskiver.

 

Titel

Go to Top