Lanterne

kr. 50,00

Lanterne – W 40 – H 35 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Lanterne

Leje af Lanterne – Vandhyacint. Denne lanterne kan både stå og hænge. Om du bruger den som velkomst ved døren til festlokalet /teltet eller den står på den store buffet. Alle steder kan den være en del af feststemningen.

Har du et sted i lokalet eller teltet, som du gerne vil gøre lidt ekstra ud af? Så stil en stor vase med grene eller blomster og en lanterne til at trække opmærksomhed til området. Det kan fungere på gavebordet, så det er nemt for dine gæster at aflevere gaven. Eller på baren, hvor du gerne vil have gæsterne til at forsyne sig med drikkevarer.

Stor flot lanterne flettet i vandhyacint. Et naturligt materiale, der også tåler let støvregn. Vandhyacint har et naturligt farvespil, som kun bliver smukkere med tiden. Lanternen er flettet på et jernstativ, så den står sikkert. Her kan du bruge store fyrfadslys eller bloklys op til ø 7 cm.  Lyset skal blot stilles ned i glas skålen. Vandhyacint som materiale er meget brugt til at flette kurve, så ønsker du at skabe en hyggelig havefest, kan du sagtens finde kurve i havecentre eller blomsterforretninger. Kurvene bliver importeret fra Asien og solgt til meget rimelige priser. Så gå efter produkter i samme materiale og hold derved den rød tråd til din fest.

 

 

Titel

Go to Top