Antiksølv lysestage

kr. 9,00

Hübsch lysestage i antiksølv – H. 10 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af antiksølv lysestage

Leje af antiksølv lysestage fra Hübsch er det sikre valg til et festdækket bord. Denne stage er i al sin enkelhed og kan bruges enkeltvis, som par eller sammen med andre stager og bloklys. Antiksølv er en mat overflade og matcher som regel til den almindelige type af bestik. Du kan bruge alle farver af lys i disse stager – også gerne flere forskellige farver på samme bord. Lige pt. har vi 19 forskellige farver af de økologiske stearinlys – så her kan du finde farver der passer til det hele. Også modefarver som nude, dusty brown og petroleum.

Denne lysestage er til helt almindelige stagelys – men samme model findes til kertelys. Kertelys har samme diameter som juletræslys – men findes også i en 25 cm høj model. Kertelysestagen er 7 cm høj – og antiksølv lysestage er 10 cm.

Ved at leje lysestager fremfor at købe, har du også truffet det bæredygtige valg til din fest. Og du skal ikke bruge plads i kælderen eller på loftet til at gemme 30 lysestager indtil du evt. kan få brug for dem til næste fest. Rengøring af stager behøver du heller ikke at tænke på . Den klarer jeg med et smil:-)

 

 

Yderligere information

Størrelse

H 10 cm Ø 4 cm

Titel

Go to Top