Alma Lanterne

kr. 75,00

Alma Lanterne – L 25 – W 17 – H 46 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Alma Lanterne

Leje af Alma Lanterne – antik behandlet sort jern. Denne lanterne kan både stå og hænge. Om du bruger den som velkomst ved døren til festlokalet /teltet eller den står på den store buffet. Alle steder kan den være en del af feststemningen. Og lysene står sikkert bag glasset.

Har du et sted i lokalet eller teltet, som du gerne vil gøre lidt ekstra ud af? Så stil en stor vase med grene eller blomster og en lanterne eller Kandelaber til at trække opmærksomhed til området. Det kan både fungere på gavebordet, så det er nemt for dine gæster at aflevere gaven. Eller på baren, hvor du gerne vil have gæsterne til at forsyne sig med drikkevarer.

Denne lanterne har også plads til at du kan lave en dekoration inde bag glasset – med en længde på 25 cm og 17 cm i bredden. En grøn plante ved siden af et par bloklys kan sagtens udgøre dekorationen. Men sørg altid for at lysene har plads til at brænde frit. I lanterner kan du også lægge en lyskæde ind – evt. på batteri, hvis det ikke er muligt at trække strøm til det pågældende sted. Lyskæden fra jul kan godt bruges:-)

 

 

Titel

Go to Top