Kobber lysestage

kr. 9,00

Hübsch lysestage i kobber – H. 10 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af kobber lysestage

Leje af Hübsch lysestage i kobber – Denne lysestage kan du bruge til en opdækning til kobberbryllup naturligvis. Men kobber er også med de varme nuancer flot til efterårets farver. Tænk i kastanje og alle de nedfaldne blade i dekorationen. Kobber farven er en meget varm farve, som kommer endnu mere til sin ret på kridhvide duge.

Den flotte borddækning med den runde krans er lavet til “Brudens dag” Og dekorationen er fra Bang og Thy. Alle materialer som kobber, messing, sølv og guld kan bruges til festborde. Men ofte er det bedst at bruge et af de nævnte materialer til din borddækning. Derudover kan du lege med farverne i blomster og stearinlys. Vores stearinlys er svanemærkede. De er lavet af 100 % animalsk stearin og er økologiske. Og findes pt. i 20 farver.

Efter festen skal du blot samle lysestagerne sammen og sætte dem i den medfølgende kasse, aflevere dem hos os. Rengøringen er med i prisen for leje af lysestager, vaser og bordpynt. Her er det også muligt at aflevere alle de lejede artikler om søndagen i vores afleveringsrum. Normal lejeperiode er ca. 3 dage. Men det er altid muligt at lave en særlig aftale om lejeperioden.

Yderligere information

Størrelse

H 10 cm Ø 4 cm

Titel

Go to Top