Brede glasvaser

kr. 20,00

Store glasvaser i flot kvalitet – H 20 Ø 20 – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af brede glasvaser

Leje af brede glasvaser til de runde borde eller til den store buffet. En høj vase sikrer at dine flotte blomster eller grene ikke kommer i berøring med maden på en buffet. Og nogle blomster kræver bare en bred vase. Disse vaser er i en rigtig flot kvalitet, klar glas og med en god tyngde. så de står godt på bordet. Du kan bruge store glasvaser på runde borde, hvor der er god plads til bordpynt. Og det kan også lade sig gøre på lange borde, hvis der er plads til det. Hvis dine tallerkener står tæt, er det bedre at anvende mindre vaser og lysestager mm. så gæsterne ikke føler at de får bordpynten for tæt på.

Der er så mange måder, du kan dekorere med glas. Og det passer naturligt sammen med vin og vandglas på bordet. Så find de blomster som du kan lide og i de farver, som der passer til duge og servietter. Eller klip store grene fra naturen hele året rundt til at give lidt liv i det store festlokale.

Den store brede glasvase kan fyldes med mælkevaser, som du kan bruge til stearinlys og blomster/grene i samme arrangement. Den lidt utraditionelle dekoration er fantastisk til en buffet. En eller flere afhængig af hvor mange borde, du bruger til din buffet.

Yderligere information

Størrelse

H 20, H 20

Titel

Go to Top