Firkantet lysestage

kr. 4,50

Firkantet lysestage til fyrfadslys – H 7 cm – W 6 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af firkantet lysestage

Leje af firkantet lysestage til festbordet. Denne helt enkle lysestage i klar glas kan du bruge over alt, på lange borde, runde borde, buffet og rundt i vinduerne. Den står rigtig solidt og lyset er langt nede i glasset, så det kan også står steder, hvor der kan være lidt træk. Lys giver hygge til dine festborde. Men kan også bruges alle de steder, hvor du bare vil skabe lidt ekstra stemning. Såsom ved indgangen til festlokalet, ude på terrassen eller måske endda på toiletterne.

Men ved levende lys er det altid bedst at vælge de “sikre” modeller – altså dem som står godt. Og hvor flammen er skærmet af med selve lysestagen. Og denne firkant er så tilpas tung, at den bare står godt.

Hvis du synes, det er svært at vælge ud fra hjemmesiden, så er du altid mere end velkommen til at ringe til os og lave en aftale i showroomet. Her er åbent alle dage i ugen efter aftale. Her kan du se alle de forskellige lysestager, vaser, vinglas og service på en og samme tid. Og har du evt. noget service eller andet, som du ønsker at se det hele i en sammenhæng, så tag det endelig med.

Titel

Go to Top