Kertestage

kr. 4,50

Hübsch kertestage – H 7 cm – Antiksølv – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af kertestage

Leje af Hübsch kertestage til den fineste borddækning. De små stager er nok mest brugt i juletiden, men du kan også bruge dem til bryllups borddækning. Vi har nemlig høje kertelys i 25 cm, hvilket vil sige at der er ca. 4-5 timers brændetid. Og skal de holde til en aftenfest, er det jo så nødvendigt at skifte dem undervejs. Eller hvis du har sat stagerne sammen med almindelige lysestager og måske fyrfadslys, er det bare med forskellige brændetider.

Vi har kertelys (diameter som juletræslys) i farverne hvid, lime, pink, mørk grøn. Længde 25 cm. Men du kan også sagtens købe en pakke med almindelige juletræslys, som du efterhånden kan købe i flere farver. Eller hos et af de få lysstøberier: Kastanielys.dk  Op til jul kan du normalt også købe det i større supermarkeder.

Kertestagerne kan du også blande med de to andre stager fra Hübsch i en lille gruppe på festbordet. Og gerne med samme farve lys, så det er stagerne, der er forskellige. Højden på lysene vil jo så også blive forskellige. Er du til mange lys på bordet, kan du også sætte både bloklys og fyrfadslys i samme gruppe. Blomster til sådan et arrangement kan både være små vaser med forskelligt eller en stor dekoration eller vase.

Yderligere information

Størrelse

H 7 cm Ø 2,5 cm

Titel

Go to Top