Marmor lysestage

kr. 9,00

Marmor lysestage – H 6 cm – W 4 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af marmor lysestage

Leje af marmor lysestage. Denne nye lysestage i vores sortiment er helt enkel. Den kan stå helt alene på den hvide dug – eller den kan mixes med andre stager såsom Ball, Classic eller den lille Kunststage. Marmor findes i mange farver, men denne lysestage er i de lyse farver. I og med at det er et naturligt materiale, er der også forskel i udseendet på stagerne. Men det er naturligvis i samme farveskala, så det giver en ensartet udtryk på festbordet.

Læs mere om materialet: Marmor

Levende lys på festbordet giver en helt særlig stemning. Men desværre er der mange, der fravælger det grundet allergi fra en af gæsterne. Problemet kan løses ved at købe økologiske svanemærkede lys, som ikke soder. De koster lidt mere end almindelige kronelys – 15 kr. pr. stk. Vi har dem i 20 forskellige flotte farver, så de er også med til at give liv til bordet.

Hvis du ønsker at se udvalget af  lysestager eller andet bordpynt, kan du altid booke en tid i vores showroom. Her kan du i ro og mag afprøve alle de forskellige muligheder til din borddækning. Ring aftale på 2119 4026.

Titel

Go to Top