Bubble fyrfadsstage

kr. 4,50

Bubble fyrfadsstage i glas – Ø 8 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af bubble fyrfadsstage

Leje af bubble fyrfadsstage til dit festbord. Denne fine stage med riller i glasset passer til alle slags fester. Den kan stå alene sammen med blomsterne. Eller den kan blandes med både bloklys og høje stager. Med de lidt høje kanter er du sikker på at de ikke blæser fyrfadslysene ud, selvom om der kommer en lille brise.

I samme serie findes også bubble vaser, som naturligvis kan bruges til blomster. Dertil et løst gitter, hvor blomsterne kan stikkes igennem til et lettere arrangement. Vaserne har en diameter på Ø 14 og Ø 19 cm. I alle 3 str. af vaser kan du sagtens bruge markblomster – eller hvad du kan finde i naturen.

Hver af de små fyrfadsstager har en hank af ståltråd, som er stærk nok til at du kan hænge stagerne på en gren. Eller direkte i et træ i haven. Lys skaber altid en hyggelig stemning.

Når du sætter levende lys på bordet, skal man altid huske at slukke dem igen inden festen lukker ned. Og det gælder også for fyrfadslys. Et lille bitte fyrfadslys i en dårlig kvalitet kan eksplodere. Så vi anbefaler altid at købe en rimelig god kvalitet også når det er fyrfadslys.

 

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 8 cm

Titel

Go to Top