Bubble vase

kr. 4,50kr. 15,00

Bubble glas vase i 3 str. – Ø 8, Ø 14 og Ø 19 cm – Inklusive rengøring.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af bubble vase

Leje af bubble vase til den lette borddækning. De to store størrelser har løst gitter, som hjælper med at holde blomsterne. Her kan du let arrangere de flotteste blomsterdekorationer med få eller mange blomster. Som hovedregel er det bedst at få de store tunge blomsterhoveder ned i bunden af dekorationen og de lette blomster og græsser kan være lidt højere. Hvis du bruger vasen uden gitter, er det fint at binde en større buket i spiral.

Den mindste størrelse er også fin med en blanding af fyrfadslys og små buketter. Og den giver et rigtig fint lys på bordet med de lodrette riller i glasset. Bubble vaserne er lige velegnet til lange som til runde borde. Men den største på Ø 19 cm er forholdsvis stor til meget smalle borde. Hvis der skal være plads til 8 pers. om et bord på 180 cm, anbefaler vi de to mindste størrelser.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge af vaser, lysestager og andet bordpynt, er du altid meget velkommen til at ringe for råd og vejledning. Har du lejet et lokale eller forsamlingshus, hvor der er masser af borde og stole, men knap så stort udvalg i vaser og lysestager? Spørg efter mål på bordene, så vi kan finde den rigtige bordpynt til din fest.

 

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 8, Ø14, Ø19

Titel

Go to Top