Classic lysestage

kr. 10,00kr. 12,00

Classic lysestager i glas – H 10 og 17 cm – Inklusive rengøring.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af classic lysestage

Leje af classic lysestage til festbordet. Disse glasstager er nye i vores sortiment af lysestager. Her er en lysestage, som i al sin enkelhed vil passe til ethvert bord. Materialet er glas og vil naturligt stå fint sammen med rækken af vinglas. Vi har valgt at have dem i to str. Hhv. 9 og 20 cm, som kan kombineres med lysestager i alle andre materialer. Eller i et mix med de to str. af Ball lysestage.

Lysestagerne er til helt almindelige hvid kronelys, som du kan købe i ethvert supermarked. Eller du kan vælge blandt vores økologiske stearinlys, som findes i 20 farver. Her kan du vælge to farver, der passer til din blomster mm. Eller du kan blande så mange farver, som du har lyst til. Og som passer til dit festbord.

Er du i tvivl om hvad der passer sammen, er du meget velkommen i vores showroom. Her kan du selv lave præcis den opdækning, som du måske har set på et billede. Har du nogle ting, der skal passe sammen stagerne, må du meget gerne tage det med. Det er mange gange lettere at se tingene i sin helhed uanset om det drejer sig om farve eller hvor meget det hele vil fylde på bordet.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

Høj, Lav

Titel

Go to Top