Kandelaber

kr. 50,00

Kandelaber – H. 54 cm – Med 3 eller 5 arme – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Kandelaber

Leje af kandelaber med 3 eller 5 arme. Her kan du selv vælge om det passer bedst med en “flad” model med 3 arme, som kan bruges hvis den står ind mod en væg. Eller med 5 arme hvis du gerne vil have mange lys på bordet. Du skruer let toppen af og fjerner de 2 arme og skruer toppen på igen.

Denne model er med 54 cm ganske høj til at bruge til runde eller lange borde. Men den er til gengæld fantastisk til at skabe stemning rundt i festlokalet, på baren, gavebordet eller den store buffet. Alle steder hvor der skal skabes lidt liv og stemning. Materialet er i aluminum med en lidt rustik overflade og let skinnende. De fleste vil synes at bordpynten ikke må være så højt, at det er svært at se dem på den modsatte side af bordet. Så det er en smagssag og op til dig at vurdere, hvad du synes.

I samme materiale finder du også det store fad. Foruden etagere med 2  fade, som du kan bruge til alt fra frugt, chips, kager mm. Lejeprisen er som de andre lysestager inklusive rengøring. Og lejeperioden er normalt henover weekenden eller ca. 3 dage.

Yderligere information

Størrelse

H 54 cm

Titel

Go to Top