Økologiske bloklys

kr. 50,00

Bloklys økologiske Ø 7 cm H 10 cm – Brændetid 35 timer

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Økologiske bloklys

Vi kan nu også tilbyde svanemærkede økologiske bloklys i vores sortiment. Det er 10 cm høje lys med en diameter på Ø 7 cm. Lysene har en ca. brændetid på 35 timer og kan bruges til adventslys eller bloklys på dit festbord. Og hvad betyder det så, at de er økologiske? De er produceret på ren animalsk stearin – og altså helt fri for palmeolie og fossile brændstoffer. Vægen er lavet af økologisk bomuld. Dermed også CO2 neutrale. Så du kan med god samvittighed tænde miljøvenlige bloklys.

Vi tilbyder pt. 8  flotte farver: Hvid, hør, nude, oliven, petroleum, støvet grøn, midnight blue og sort. Men har du et helt særligt ønske til din fest, så er du naturligvis meget velkommen til at se yderligere farveprøver. Bloklys har jo en meget lang brændetid, så her er du sikret lys helt ud på de små timer. Det er også rigtig flot at kombinere bloklys med almindelige stagelys og fyrfadslys. Bloklys kan du sætte direkte på bordet, på en spejlplade eller på et stort blad. Frk. Hansens ide laver også små træskiver på bestilling i enten acryl eller træ.

Alle farver er på lys er gengivet så nøjagtigt som muligt på billederne. Men det er altid svært at ramme det 100 %, så derfor vil jeg meget gerne vise de forskellige farver i showroomet – eller jeg kan sende et billede af en ønsket farve. Har du evt. bordkort eller menukort, der skal passe, så tag det med. Udvalget af farver vil variere efter årstiden, og der kommer løbende nye farver i sortimentet.  Vi lægger gerne bloklys til side til din fest, så du kan få det hele leveret samlet.

Vi kan nu også tilbyde at sende stearinlys med pakkepost💚

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Sort, Midnight blue, Hør, Petroleum, Støvet grøn, Oliven, Nude

Titel

Go to Top