Fyrfadsstage

kr. 4,50

Fyrfadsstager med sølvkant – 2 ass. – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af fyrfadsstage

Leje af fyrfadsstage – Små stager med en lille sølvkant, som du kan bruge helt som de er til dit festbord. Eller du kan sætte dem sammen med sølvkandelaber til en lidt mere fyldig bordpynt. Fyrfadstage syner ikke af så meget i dagslys, men de giver et rigtig hyggeligt lys, når mørket falder på. Og det giver en god effekt med stearinlys i flere niveau ér på bordet.

Du kan også vælge at blande fyrfadsstager med bloklys, høje lysestager og blomster. Det er svært at give helt klare regler for hvor mange lysestager, du skal have pr. bord. Alt afhænger jo af hvor meget service, der ellers skal være plads til. Og hvor store bordene er. En god ide er dog at lave en prøve af din bordpynt, så du kan se hvor meget det fylder på bordet. Det behøver ikke at være de rigtige farver og blomster, men blot for at give en ide om hvor mange stager og hvor mange vaser, der skal være på bordet.

Der er 2 assorterede stager med samme perle sølvkant langs kanten. Den ene er konisk i faconen og den anden er lidt buet med riller på langs af glasset. Fyrfadslys er altid nemme at skifte undervejs, hvis festen fortsætter til langt ud på natten. Har du brug for at skabe lidt god stemning i baren eller andre rum end selve festlokalet, er det også det nemmeste at drysse lidt rigeligt med fyrfadsstager ud på borde og vindueskarme. Måske kan du bare lægge et blomster hoved ved siden af. Helt enkelt og fint.

Når du lejer lysestager til festen, skal du ikke bruge tid eller kræfter på rengøring efter festen. Her pakker du bare det hele ned i samme emballage, som du modtog stagerne i. Rengøring er nemlig med i lejeprisen.

 

 

Titel

Go to Top