Fyrfadsstage

DKK 4,00

Fyrfadsstage i glas med blomsterindgravering – H 6 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af fyrfadsstage

Leje af fyrfadsstage til dit festbord. Denne fine stage med sirlige blomstergraveringer i glasset passer til alle slags fester. Den kan stå alene sammen med blomsterne. Eller den kan blandes med både bloklys og høje stager. Med de lidt høje kanter er du sikker på at de ikke blæser fyrfadslysene ud, selvom om der kommer en lille brise.

De små runde vaser har samme dekoration i glasset, så det er oplagt at bruge de to på samme bord. Mange vælger det naturlige festbord lige pt. med blomster fra haven eller fra grøftekanten. Og det kan ikke være ret meget nemmere at sætte små blomster i en vase og et fyrfadslys i stagen. Fint og enkelt.

Mini vase med bobler er en anden vase, der passer rigtig fint til de fine fyrfadsstager. Det er ikke samme dekoration, men samme glastype – bare med en anden dekoration.

Når du sætter levende lys på bordet, skal man altid huske at slukke dem igen inden festen lukker ned. Og det gælder også for fyrfadslys. Et lille bitte fyrfadslys i en dårlig kvalitet kan eksplodere. Så vi anbefaler altid at købe en rimelig god kvalitet også når det er fyrfadslys. Eller læs følgende gode råd om stearinlys generelt:

“10 gode råd om stearinlys”

 

Yderligere information

Størrelse

H 6 cm

Go to Top