Høj lysestage

kr. 9,00

Høj lysestage i aluminium – H 26 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af høj lysestage

Leje af høj lysestage til bryllup eller konfirmation. De høje lysestager er sidste nye produkt i denne kategori. Materialet er aluminium, som har både en blank og lidt rustik overflade. Denne stage har en forholdsvis stor fod Ø 12,5 cm, hvilket naturligvis gør, at den står godt på bordet. Og du kan bruge helt almindelige kronelys eller vores ECO stearinlys.

Har du lejet det lokale forsamlingshus til din fest? Synes du at udvalget af bordpynt kunne være lidt bedre? Mange festlokaler er der et begrænset udvalg af lysestager og vaser. Når du alligevel skal leje duge og servietter, kan du leje det bordpynt, som passer til din fest. Lejeprisen er helt sikkert også lavere, end hvis du køber nye lysestager. Der går sikkert også et stykke tid, inden de bliver brugt igen til næste fest.

Efter festen skal oprydning i lokalet gerne overstås hurtigst muligt. Her samler du alle stagerne i den kasse, som du fik dem udleveret i. Rengøring af lysestagerne klarer jeg. Har du også lejet duge og servietter, kommer du det blot i  vasketøjssækken. På vejen hjem kører du forbi Fuglsanggaard Festudlejning og stiller det hele i vores afleveringsrum. Her kan du også aflevere om søndagen.

Yderligere information

Størrelse

H 26 cm Ø 12,5 cm

Titel

Go to Top