Tjenerbakke

kr. 10,00

Skridsikker tjenerbakke i sort glasfiberforstærket polyester – Mål:  Ø 35,5 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af tjenerbakke

Leje af tjenerbakke i sort glasfiberforstærket polyester. Den lille serveringsbakke til at servere velkomstdrink og alle de forskellige drikkevarer, som du ønsker at servere for dine gæster. Denne bakke gør arbejdet meget lettere for dit personale, så de ikke skal bekymre sig om flasker eller glas, der rutsjer rundt. Størrelsen på bakken gør den velegnet til at balance med en del service.

Den kan bruges både til servering af øl og sodavandsflasker til middagen. Men er lige så god, når der skal ryddes glas i løbet af aftenen. Hvis du ønsker at bruge den til at servere velkomstdrink, kan du også vælge at lægge en almindelig papirserviet på bakken. Evt. med en lille smule vand til at fastgøre servietten.

Den har en lille fin kant som gør at den er behagelig at holde ved. Også for den mindre rutinerede tjener, som kan støtte med en enkelt finger ovenpå bakken. Hvis bakken bliver helt fyldt af kaffekopper og tunge tallerkener, er den nem at bære med begge hænder. Og stadig skridsikker. Ved leje af tjenerbakke har du hjulpet dit personale til en lettere servering. En skridsikker bakke som er til at bære – også udpå de små timer, når personalet er ved at være trætte efter mange timers servering.

Yderligere information

Størrelse

Ø 35, 5 cm

Titel

Go to Top