Serveringsbestik

kr. 5,00kr. 100,00

P1 serveringsbestik – Ta tøj i højglanspoleret kromstål

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af serveringsbestik

Leje af serveringsbestik til festen. Her kan du leje bestik til servering af maden eller til den store buffet. Har du lejet et lokale eller det lokale forsamlingshus, er der som regel også serveringsbestik tilgængelig. Men det er en god ide at tjekke om det også passer til det, som du ønsker at servere for dine gæster. I en snæver vending kan du altid bruge en gaffel og ske til servering. Men ikke til at skære bryllupskagen for. Så skal der en rigtig lagkagekniv og evt. kagespade til.

Skal du servere mad til den helt store reception, hvor der er rigtig mange mennesker, er det helt nødvendigt med det rigtige “ta tøj” til maden. Det rigtige værktøj er bare altid godt, hvis der er mange mennesker, der skal have noget at spise på samme tid. Mange catering virksomheder sender altid maden ud på fade, der er lige til at stille på bordet. Så er det sjældent nødvendigt at leje fade til din fest. Men vil du selv lave dessert eller kagen til kaffen, er du nødt til at servere på glasfade eller lign.

Vi har også en blandet kasse med tagtøj til din buffet. Her er lidt af hvert, som dækker de fleste selskaber. Sig bare til hvis der er noget særligt ved din menu. Så tager vi naturligvis også højde for det, når vi pakker en kasse til dig.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge til de forskellige retter af ta tøj og fade, er du velkommen til at ringe for et godt råd. Vores showroom er også åbent efter aftale alle dage i ugen.

Yderligere information

Størrelse N/A
Variant

Kagespade, Kagekniv, Sauceske, Kartoffelske, Serveringstang, Iskugleske, Tagtøj blandet

Titel

Go to Top