Glasfade

kr. 15,00

Glasfade i flot kvalitet – Ø 25 H 8 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af glasfade

Leje af glasfade til runde festborde. Med en diameter på 25 cm har du her et stort underlag til dine blomster. Og det kan anvendes på utallige måder til planter, med grenstativer eller simpelt med store blomster hoveder, der flyder i vand. Det er et basis underlag, der kan bruges til alt. Kanten eller højden på glasset er 8 cm, så du har også en god højde at arbejde med.

Der er mange måder, du kan dekorere med glas. Det passer naturligt sammen med vin og vandglas på bordet. Så find dine yndlings blomster i de farver, der passer til duge og servietter. Her er det alt det andet, som du stiller på bordet, der får opmærksomheden.

Alle lysestager kan stort set passe sammen med glasfade. Her vil det afgørende være din ide med selve borddækningen. Så at vælge et fad uden nogen form for farve eller dekoration, kan give dig frit slag i resten af bordpynten. Det giver bare et roligt billede af hele bordet, at der er balance i tingene.

Efter festen tømmer du bare fadene for blomster, jord og vand. Og stiller fadene i samme kasse som du modtog dem i . Så sørger vi for vask og anden rengøring.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 25, H 8

Titel

Go to Top