Glasvase

kr. 9,00

Chakar Krystal glasvase – H 12cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af glasvase

Chakar Krystal glasvase er en af de nyeste vaser til udlejning. En rummelig vase, som er utrolig let at sætte blomster i. Den er lige velegnet til lange borde, som til et mix af vaser på de runde borde. Og i kraft af højden på bare 12 cm kan du også bruge mange af dine blomster fra have eller vejgrøft. Ved leje af denne glasvase har du en rigtig fin vase, der fylder godt på bordet.

Jeg har rigtig mange forskellige glasvaser, som jeg ofte kombinerer med store og små. Og du kan vælge lige præcis den sammensætning, som du synes, vil passe bedst til din fest. Hvis du ikke har mulighed for at besøge mit showroom, kan du vælge nogle forskellige modeller ud. Ud fra det kan jeg tage et billede og sende eller maile, så du kan blive mere sikker i dit valg. Jeg har sendt flere kasser bordpynt afsted med familie og venner, så det hele kommer sikkert til bryllup i København eller Nordjylland. I disse tilfælde er vi også rimeligt fleksible med lejeperioden, så det hele kan ske uden ekstra betaling.

Du kan også vælge at sætte den nye krystal vase på en spejlplade sammen med bloklys og fyrfadslys rundt omkring. Enkelt og fint! Der er så mange fine måder at dække et bord med vaser, opsatser, lys mm. Og en masse forskellige forhold der gør sig gældende, når du skal pynte bordet. Her vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til at vælge det helt rigtige til din fest.

 

Yderligere information

Størrelse

H 12 cm
Ø 8 cm

Titel

Go to Top