Blomsterpotte

kr. 25,00

Blomsterpotte i sortlakeret metal. Ø 25 cm – H 45 og 55 cm. Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af blomsterpotte

Leje af blomsterpotte – Hübsch blomsteropsats med løs potte. De er lavet med  sort metal. Ø 25 cm. Potterne er samme størrelse, så de passer til en stor plante. Og du kan naturligvis også bruge dem uden stativet. Det er helt løse stativer i 2 højder. De er lige velegnet til store grønne planter som til store blomsterarrangementer lavet på oasis blokke. De kan stå på buffet´en eller direkte på gulvet. Eller de kan anvendes som scenepynt med store flotte planter.

Potten er både lakeret udvendig og indvendig og kan bruges som vase til afskårne blomster. Men grundet en diameter på 25 cm kræver det en del blomster. Alternativt kan du bruge en lidt mindre vase, men en højde der passer til potten, så blomsterne kan hvile på kanten.

Skal du eksempelvis holde en reception, hvor du gerne vil gøre det store lokale lidt festligt med ståborde og lidt grønne planter til at live op. Ved leje af blomsterpotte, cafeborde og måske nogle lyskæder kan du ret hurtigt arrangere en fin reception. Grønne planter er med til at skabe liv og farve i en stor lagerhal – eller den store spisesal i virksomheden. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning til at arrangere din reception,  og til hvordan du kan gøre et stort lokale hyggeligt og indbydende.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 25 cm
H 45 og 55 cm

Titel

Go to Top