Cylindervase

kr. 9,00

Cylindervase – 2 ass. – H 13,5  Ø 8,5 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af cylindervase

Leje af cylindervase til den flotte enkle buket med sommerblomster fra haven. Eller sammensæt din helt egen buket af forskellige blomster. Det helt enkle trick er at vælge 5 – 10 forskellige blomster/græsser og binde dem sammen. Gerne i en spiral bundet buket, så de står flot i vasen.

Når du skal sætte vaser sammen på et bord, kan det være svært at se om de passer sammen. Her er der 2 vaser med hvert sit mønster i glasset, som står naturligt flot sammen. Og du kan vælge at komme blomster i begge vaser.  Eller lys i den ene og blomster i den anden. Selve størrelsen på vasen kan være til den store buket med rigtig mange blomster. Eller det kan være til enkelte blomster som er løst bundet.

Glasset er forholdsvis robust, men virker alligevel let på bordet grundet det fine mønster. Læg en dug på bordet, dæk op med service, økologiske stearinlys, 2 cylindervaser med blomster og foldede stofservietter. Sådan kan du let og enkelt få dækket et festligt bord til vennerne derhjemme. Den samme borddækning kan du anvende til den store fest ved enkelte borde eller til lange borde, der er sat sammen.

Du kan bruge store fyrfadslys i vaserne, som giver en lidt større flamme end de almindelige lys. Eller et bloklys med en diameter på  Ø 5 cm – H 10 cm vil også give et fint skær igennem vasen.

Titel

Go to Top