Lille rund vase

kr. 4,50

Lille rund vase med blomster gravering – H 6 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af lille rund vase

Leje af lille rund vase med blomster indgraveret i glasset. De små vaser er de sidste, der bliver tilføjet. Men det er dem, der får det hele til at hænge sammen i en helhed. De er nemlig helt uundværlige, hvis du skal lave en gruppe af forskellige str. af vaser på dit festbord. Her får du den fineste lille vase i en rigtig fin kvalitet.

Når du har bestemt dig for at holde en fest, er der jo 1000 ting at gøre, inden du står på selve dagen. Og inden du når ned til den sidste lille detalje på bordet, er der mange beslutninger at træffe. Men har du gjort dig en tanke om at din fest skal være bæredygtig hele vejen igennem? Så kan leje af selv de helt små ting være en del af dit set up. Og i dag er der flere og flere detaljer, som gør det muligt at holde en helt igennem bæredygtig fest. Jeg har skrevet et blogindlæg, som du evt. kan læse til inspiration i din planlægning.

Når du vælger at leje duge, lysestager og vaser til din bordpynt, skal du blot aflevere det hele i den emballage, som du modtog det i. Vi sørger for rengøring af det hele, så det er klar til en ny fest.

 

Yderligere information

Størrelse

6 cm

Titel

Go to Top