Assorterede mini vaser

kr. 4,50

Assorterede mini vaser  –  H 7-8 cm – Inklusive rengøring.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af assorterede mini vaser

Leje af assorterede mini vaser – 3 forskellige faconer og størrelser. Her kan du leje det antal vaser til din fest, som du har brug for.  Skal du dække runde borde uden store blomster dekorationer på midten, er det en enkel og let måde at bruge små vaser. Og de kan kombineres med andre vaser, fyrfadstager, bloklys eller almindelige høje lys. NB. vaserne findes i klar glas.

Vaserne kan bruges med rigtig mange typer blomster. Om det er blomster fra haven eller din lokale blomsterhandel er op til dig. Du får et let udtryk ved at bruge små vaser – måske bare med en enkelt eller to blomster i hver vase. Når du skal dække et festbord, er det godt at overveje, hvor meget plads der er til bordpynten. Specielt kan det være et problem ved lange borde. Men vaser i den her størrelse er altid lette at placere til sidst.

Du er velkommen til at kigge forbi i showroomet, hvis du ønsker at se de forskellige vaser og lysestager, inden du bestiller. Har du en bestemt farve, bordkort, menukort mm. der skal passe ind, så tag det med. Det er altid godt at se det hele i en sammenhæng. Nogle gange opstår de gode ideer også i den dialog, som vi har i showroomet. Jeg sætter meget gerne tid af til at tale om dine ønsker og tanker.

Ring blot forinden på tlf. 21194026 for en aftale.

 

Titel

Go to Top