Blomsteropsats

kr. 9,00

Blomsteropsats forsølvet og 6 kantet – H 15 Ø 17 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af blomsteropsats

Leje af blomsteropsats – Forsølvet blomsteropsats på fod som kan bruges både til runde og lange borde. At lave en dekoration på en opsats giver altid lidt luft til den øvrige borddækning. Her kan du let gøre det selv. Et stykke gennemvædet oasis i bunden af opsatsen og du er klar til at afdække med blade og grønt. Om du bruger få blomster eller mange vil afhænge af blomsternes størrelse, og det udtryk som du ønsker i din dekoration.

Denne enkle opsats kan fungere som underlag uanset om det er til bryllupsfesten med runde borde. Eller til firmaets julefrokost med gran og røde stearinlys. Til langt de fleste fester er der sølv eller stål bestik, så det vil altid passe fint ind til den øvrige borddækning. Selv om de er lidt blanke i sølvet, kan du selv vælge hvor meget der skal kunne ses af skålen under blomsterne.

En stage der passer godt til denne blomsteropsats er de fine fyrfadsstager. De er assorteret i 2 forskellige modeller og er rigtig fine rundt om blomsteropsatsen. Du kan også vælge at bruge 1 høj stage, kombineret med fyrfadslys og bloklys, men mulighederne er mange. At se hvilken kombination der passer dig bedst, kan du altid vælge at gøre i mit showroom.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

H 15 Ø 17 cm

Titel

Go to Top