Lysestage

kr. 9,00

Hübsch lysestage med riller i antiksølv – H 8 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af lysestage

Leje af lysestage til et bryllup, fødselsdag eller konfirmation. De fine stager fra Hübsch er rigtig populære, enten samme model på bordet eller en kombination af de tre modeller. En enkel og fin stage, som gør sig godt på de fleste festborde. Og idet det er samme materiale på stagerne kan du også vælge at bruge forskellige farver stearinlys.

Har du lejet det lokale forsamlingshus med borde, stole og service? Og synes du at udvalget af bordpynt kunne være lidt bedre? De fleste steder er det begrænset til nogle ganske få lysestager og måske ikke lige det, som du synes om. Når du alligevel skal leje duge og servietter, kan du også leje lidt af det bordpynt, som passer til din fest. Lejeprisen er også en del lavere end hvis du tænker at købe helt nye lysestager. Der går måske også et par år inden den næste fest, hvor du evt. kan anvende dem igen.

Efter festen skal oprydning og rengøring af lokalet gerne overstås hurtigst muligt. Her samler du alle stagerne i den kasse, som du fik dem udleveret i. Rengøring af stagerne klarer jeg.  Evt. duge og servietter kommer du i  vasketøjssækken og på vejen hjem kører du forbi Fuglsanggaard Festudlejning og stiller det hele i vores afleveringsrum. Her kan du også aflevere om søndagen:-)

Yderligere information

Størrelse

H 8 cm Ø 3 cm

Titel

Go to Top