Keramik lysestage

kr. 9,00

Keramik lysestage – Ø 9,5  cm H 4,5 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af keramik lysestage

Leje af keramik lysestage til en smuk og anderledes opdækning. Her kan du på en let og enkel måde tilføre lidt naturlig liv og varme til din borddækning. Keramik stagen er rustik i sit udtryk og går godt til den moderne borddækning på en rå bordplade. Eller en kombination af træskiver og ting fra naturen på en hvid eller råhvid dug.

Til lysestagen kan du anvende helt almindelige stagelys; Kronelys eller hånddyppede lys. Eller du kan vælge det bæredygtige valg som vores ECO lys – økologiske svanemærkede lys. Vi har et stort udvalg af farver, som vil forandre sig efter årstiden. Keramik er et materiale, som virkelig er kommet tilbage i boligindretningen. Og dermed også til vores spisebord, hvor vi skal sidde og nyde et godt måltid.

70´er keramik

Mange husker keramikken fra 70 érne som noget tungt og ofte ikke særlig pænt. Men tidstypisk design fra den tid er rigt på afrundede, organiske former. Udtrykket er venligt og varmt. Formerne fungerer fint i store grupper, hvorfor en samling 70’er keramik bliver en skøn detalje på bordet. Og er det for tungt, går det også fint med glasvaser i klart glas til at lette hele udtrykket. En kombination af keramikstager og fyrfadsstager i glas er også et godt valg.

Yderligere information

Størrelse

Ø9,5 cm, Ø14 cm

Titel

Go to Top