Fyrfadsglas

kr. 4,50

Fyrfadsglas til store fyrfadslys – 3 Fv. – H 9 cm Ø 9 cm – Inklusive rengøring

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af fyrfadsglas

Leje af fyrfadsglas til store fyrfadslys. De store fyrfadslys holder meget længere – ca. dobbelt så længe. Her er den fine stage, som giver et fantastisk flot lys på bordet. Diameteren på hele 9 cm gør det muligt at anvende til både små kuglelys, små bloklys eller de store fyrfadslys. Lyset kommer bedst til sin ret, hvis det ikke går op til kanten af glasset.

Du kan også bruge de skønne glas til både lys og blomster på dit festbord. Og det er super nemt at arrangere blomster i et lavt glas. Start med at klippe grene og andet grønt. Her er der som regel også masser at hente i naturen. Eller du kan købe en potteplante, som du synes særligt om. Klip dem så lange, at de kan trække vand i glasset. Og gerne flere forskellige slags grønt. Herefter kommer du blomsterne i – og igen så lange, at de kan trække vand. Til sidst kan du finde lidt forskellige græsser, som gerne må være lette og luftige. De skal som hovedregel være lidt længere, så de kan “svaje” over blomsterne og det grønne.

Fyrfadsglas står rigtig godt på bordet, idet de har en meget bred bund. Så her behøver du ikke at tænke om det er sikkert at tænde levende lys. Hvis du gerne vil have mange lys på bordet, kan du også blande de forskellige fyrfadsstager, så der både er store og små stager.

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Rosa, Grøn, Klar glas

Titel

Go to Top