Træske

kr. 1,75

Træske i teak – 9 cm – Design RAW – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af træske

Leje af træske – Vil du gerne dække bordet med naturlige materialer? Så kan du vælge flere flere produkter i denne nye serie – RAW. Designeren bag er Christiane Schaumburg-Müller, som er skuespiller, tv vært og forfatter til bøgerne: “Dit sunde liv” og “Christianes Beautybog.” Og hun arbejder som chefredaktør for livstilsuniverset ChriChri.

En lille ske til et saltkar i hvid porcelæn. Og gerne med den gode salt fra Læsø Salt. I samme serie med teaktræ har vi også valgt et lille smørebræt, som du kan bruge som side tallerken, til tapas eller andet. Nogle gange er det de små ting i borddækningen, der tilfører lidt varme og stemning. Her er det tydeligt, at der er taget et valg af, hvilken salt der skal bruges til maden.

Materialet er teaktræ, som er et meget robust materiale. Men det tåler ikke opvaskemaskine! De skal blot leveres tilbage i den samme emballage. Ved leje af træske er prisen altså inklusive opvask. De er anvendelige som ta tøj – men ikke som spiseske.

For tiden er det meget populært at bruge naturlige materialer – træ, læder, glas. Og der bliver mixet på kryds og tværs. Især de rødbrune træsorter som mahogni og teak og valnød er meget oppe i tiden.

 

Titel

Go to Top