Skaldyrsbestik

kr. 2,50kr. 5,00

Nøddeknækker og hummergaffel i forniklet stål – 15 og 21 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af skaldyrsbestik

Leje af skaldyrsbestik: Nøddeknækker og hummergaffel. Hvis menuen står på hummer, skal der naturligvis både hummergafler og nøddeknækkere på bordet. Og har du ikke lyst til at have dem liggende i skuffen de næste mange år, kan du leje dem i stedet. Det er billigere at leje skaldyrsbestik til 6 kr. for et sæt end at købe evt. til minimum 50 Kr. + forsendelse. Og det er stk. prisen.

Hvis du vælger at servere en ostetallerken til dessert med friske nødder på tallerkenen, kan du også lægge nøddeknækker på bordet. Det er med til at skabe en lidt anderledes og hyggelig stemning ved bordet, som hvis du serverer “pil selv” rejer. En utraditionel borddækning og anretning af maden.

Og i julen er det tid til at spise nødder, valnødder og alle de andre gode ting. Her må du gerne lægge flere nøddeknækkere på din buffet, så der er nok til alle gæsterne. Hvis det er fadservering, går det an med et par stykker på hvert fad. Skal du anrette en buffet med nødder, frugt og dessert? Så kan du plads til de forskellige ting ved at bruge en etagere i flere lag. De findes i flere størrelser, 2 eller 3 fade.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

L 15, L 21

Titel

Go to Top