Sauceskål

kr. 10,00

Højglanspoleret rustfri 18/10 stål sauceskål – Mål: H80 x ø 150 mm – Indhold: 75 cl – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af sauceskål

Leje af sauceskål – Denne klassiske sauceskål kan bruges til meget andet end den brune sauce. Til enhver form for servering kan det være en fordel med en sauceskål, hvor du ikke rører ved selve skålen. Specielt til varme serveringer.

Der findes flere forskellige størrelser på dette design, men vi har valgt den store model til 75 cl. Det er altid muligt kun at fylde den halvt, hvis det er til færre antal gæster. Som ta tøj til denne str. kan du bruge en sauceske eller en almindelig spiseske – afhængig af hvad der skal i skålen.

Ved at anvende en sauceskål med en sauceske, er det som regel også nemmere at undgå saucepletter rundt på bordet. De fleste saucekander har det med at dryppe lidt, og det er ikke den bedste kombination med de fine hvide duge, som bordene er dækket med.

Så selvom du synes, at en hvid saucekande vil være langt pænere på bordet, kan denne sauceskål være mere praktisk og særligt lettere for gæsterne at håndtere. Og ingen pletter på dugene! Leje af sauceskål med tilhørende sauceske er derfor den optimale løsning til servering ved bordene.

Hvis du skal have en buffet med fade, skåle og sauceskåle, er det en god ide at leje et par ekstra. Det gør det lettere for personalet at sørge for at der hele tiden er varm sauce på buffet én.

Yderligere information

Størrelse

75 cl

Titel

Go to Top