Peberkværn

kr. 20,00

Peberkværn i sortlakeret træ – H 30 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af peberkværn

Leje af peberkværn – Sortlakeret Peberkværn i Træ med peugeot peberkværn. – Høj peberkværn til buffet – H 30 cm. Denne model er bedst velegnet til en buffet på grund af højden. Vi kan i stedet anbefale at bruge salt og peber sæt til bordene. Læs mere om Peugeot peberkværne.

Peber kan man få i forskellige slags, sort, hvid, rød og grøn. De sorte og hvide er stærke, mens de røde og grønne er sødlige og aromatiske i smagen. Men den viden kan man selv lave en blanding eller købe en færdig blanding til peberkværnen.

Ved brug af peberkværn udnytter du den gode aroma ved friskkværnet peber. Og det anbefales først at tilsætte peber til en ret, når den er færdiglavet. Eller at lade gæsterne selv tilføje peber i det ønskede omfang. I dag findes der peber i velassorterede butikker et stort udvalg af god kvalitet. Så her kan du virkelig gøre en forskel til det kræsne publikum.

Pt. har vi kun ganske få på lager af den høje model. Der findes ganske mange slags kværne på markedet og til meget forskellige priser. Vi har valgt nogle få, men i en rigtig god kvalitet. Helt som med kværne til kaffe, er der et utal af forskellige kvaliteter. Og generelt er det vel bare kvalitet i forhold til pris, som gælder.

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

H 30 cm

Titel

Go to Top