Brødkurv

kr. 10,00

Rund sort polypropylen brødkurv –  Mål: Ø 250 mm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af brødkurv

Leje af brødkurv til servering af brød. Rund sort polypropylen brødkurv som kan gå direkte i opvaskemaskinen efter brug. Ved mange serveringer af mad er det i dag meget brugt at tallerkenservere. Men tit er det en god ide at servere brød ved siden af i en brødkurv. Og det er en god ide med en brødkurv pr. bord. Eller hvis det er til lange borde med rigtig mange gæster, er det passende med brød til 12 personer pr. kurv.

Skal du anrette en buffet med flere brødkurve, kan du også lægge en serveringstang ved siden af. Så gæsterne let kan betjene sig selv. Eftersom denne brødkurv kan vaskes i opvaskemaskine, er det altid et hygiejnisk valg i forhold til almindelige flettede kurve. Dermed kan du også vælge at lægge brødet direkte i kurven uden brug af kagepapir eller papir serviet. Det vil kun være aktuelt, hvis du synes det ser flottere ud og dermed passer til den øvrige borddækning.

En sort brødkurv er også enkel og pæn til at servere andre former for fødevarer. Den kan også bruges til både frugt, chips og slikskåle. Eller til en alternativ kagebuffet, hvis du serverer småkager eller mindre tørkager. Og igen – den er super nem at vaske af til nye serveringer.

Yderligere information

Størrelse

Ø 25 cm

Titel

Go to Top