Dekorations fad

kr. 50,00

Dekorations fad i aluminium – Længde 37 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af dekorations fad

Leje af dekorations fad til blomster eller lign. Denne model er aflang – 37 cm. Materialet er aluminium og med et rustikt udtryk. Den er støbt i et stykke og dermed helt vandtæt, så du kan også bruge den med oasis til blomster, planter, grene mm. Den er tænkt som dekorations fad til at bruge alle andre steder end på selve festbordet, da den er ret stor i sig selv. Når der så yderligere kommer blomster i, bliver det til en ret stor dekoration.

Arranger den på et buffet bord sammen med en kandelaber. Så er du allerede godt i gang med at gøre din bord lidt mere indbydende. De er super lette at bruge med 2 planter i hver, hvis du er mere til det enkle. Og de syner alligevel af ret meget mere end 2 almindelige skjulere. Den blanke overflade ser let og elegant ud på en enkel måde.

Udover kandelaber har vi også små fyrfadsstager, en stor aflang bowle, høje lysestager, 2 forskellige str. i etagere og et stort fad i sammen materiale. Så der er god mulighed for at mixe nogle produkter rundt omkring i festlokalet. Du kan naturligvis se alle produkter i vores showroom, hvor der er åbent efter aftale.

.

Yderligere information

Højde

H 13,5 cm

Bredde

20 cm

Længde

37 cm

Titel

Go to Top