Stort fad

kr. 50,00

Clinton fad – Ø 59 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af stort fad

Leje af stort fad i aluminium –  Ø 59 cm. Perfekt til din buffet eller som dekoration med frugt, blomster eller snacks. Brug den med kagepapir til madvarer eller sæt forskellige glas/skåle direkte på fadet. Til gavebordet for konfirmanden – eller i baren med diverse drikkevarer. Det rustikke materiale gør den velegnet til mange formål.

Dette unikke fad findes kun i 1 eksemplar. Men kan kombineres med både bowle, lille etagere samt kandlelaber i samme materiale. Nogle gange  er det godt at anvende nogle store ting til dekoration for at fremhæve de små ting. Overfladen i denne serie af produkter er både blank, rustik og skinnende på en gang. Men ikke så blank som nypudset sølv idet overfladen er mere grov i sit udtryk.

Er du i tvivl om det er noget, du kan lide? Så ring 2119 4026 for en aftale i vores showroom. Det er altid lettere at se de enkelte ting i en sammenhæng. Her kan du stille og roligt prøve alle de forskellige muligheder, så du får det udtryk, som du ønsker.

Aluminium er både vandtæt og brandhæmmende, så du kan også lave et kæmpe lys fad. Ved rengøring hælder du blot en kande kogende vand på for at fjerne stearin samt almindelig opvaskemiddel.

Yderligere information

Størrelse

Ø 59 cm

Titel

Go to Top