Spejlplade

kr. 9,00

Rundt spejl til dekoration på bordet – Ø 25 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af spejlplade

Leje af spejlplade til dekoration på bordet – Ø 25 cm. Skal du lave en dekoration til et festbord, er det altid en god ide at have et tema til hvad du tænker at lave. Og hvad er anledningen? Hvem skal fejres? Og hvilke borde skal anvendes? Er bordet helt lige, så der kan stå ting på uden at de vælter? Skal der duge på bordet?

Hvis du for eksempel skal dekorere et rundt bord, og du ønsker noget under dine bloklys? Så kan du vælge at stille dem direkte på en spejlplade. Det giver en dobbelt effekt, hvor lysene kan spejle sig i pladen. Og på samme tid beskytter dugen på bordet for stearin.

Ved leje af spejlplade laver du en samling midt på bordet, hvor du kan sætte fyrfadsstager og små vaser. Og alt efter årstiden kan du som regel finde små blomster og grønne grene til en super fin og meget billig måde at dekorere et festbord. Et godt tip til blomster i små vaser, er at købe potteplanter – eks. Chrysanthemum. Her får du masser af små buketter af blomster til ingen penge. Med den kombination med grene og planter fra haven, så er du godt på vej. Husk blot at klippe nok, så du har det samme til alle bordene.

Yderligere information

Størrelse

Ø 25 cm

Titel

Go to Top