Glas fyrfadsstage

kr. 4,50

Glas fyrfadsstage – H 9 cm – Ø 5 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af glas fyrfadsstage

Leje af glas fyrfadsstage til en elegant og rolig borddækning. De fine høje glas med harlekin mønster i glasset vil altid passe til vinglas og give lidt ekstra hygge til festbordet. Brug dem alene eller i den kombination af bordpynt, som der passer til dine ideer.

Hvis du vil dække et bord uden den helt store dekoration, kan du fint bruge de nye fyrfadsstager. En let og enkel dekoration som kan bruges alle steder. Hvis du synes, det er svært at finde rundt i alle de forskellige måder at dække et bord til barnedåb eller konfirmation, så er der hjælp at hente. Vi har åbent året rundt i vores showroom og tager meget gerne en snak om lige præcis den fest, som du skal holde.

Ring til os, så finder vi et tidspunkt, hvor vi sammen kan finde det som du mangler. Og evt. henvise til andre fest leverandører som har det, som du også søger. Vi bruger den tid, der skal til, for at du kan føle dig godt hjulpet videre i din planlægning.

Efter brug af lysestager og andet bordpynt, kan du bare samle det hele sammen, og aflevere det hele efter oprydning. Rengøringen klarer vi:-)

 

Titel

Go to Top