Smørebræt

kr. 4,00

Smørebræt i teaktræ – 19 x 14 cm – Inklusive rengøring.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af smørebræt

Smørebræt i teaktræ – også kaldet smørebrik. Organisk design i et råt materiale – teaktræ i højeste kvalitet. Teaktræ er et ekstremt robust materiale, men tåler ikke opvaskemaskine. Så derfor skal de bare afleveres tilbage UDEN opvask! Ved leje af smørebræt er prisen inklusive opvask.

Dette smørebræt er et nyt design af Christiane Schaumburg-Müller lavet for Aida. Serien hedder RAW:

“RAW – konceptet er udviklet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Samarbejdet er opstået grundet Christianes store indblik i design, interiør og mode, og hendes evner til at omsætte dette til produkter i moderne og god stil til rimelige penge. Christiane har budt ind med konstruktiv sparring under hele designprocessen og har haft stor indflydelse på forme og farver i de færdige designs”.

Du kan bruge det nye smørebræt alene til måltidet –  eller sæt den sammen med andre tallerkener, når bordet skal dækkes til fest som sidetallerken/brødtallerken.  Bland hvide tallerkener og træ i borddækningen for et personligt udtryk. Smørebrættet kan også bruges som bakke til dekoration – på et bord eller på den store buffet. Alternativ opdækning som tapas bræt eller tapas fad.

I disse år er der meget fokus på de naturlige materialer – træ, læder, glas. Og der bliver mixet på kryds og tværs. Især de rødbrune træsorter er meget oppe i tiden – som mahogni og teak og valnød.

 

 

Yderligere information

Størrelse

19 x 14 cm

Titel

Go to Top