Duni middagsserviet

DKK 165,00

Duni middagsservietter – str. 40 x 40 cm – 50 stk. pr. pakke

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Duni middagsserviet

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af borddækningen? Så kan vi anbefale at købe en pakke servietter af den gode kvalitet. Duni servietter er lette at folde samtidig med at de både ligner og føles som stof. De findes i følgende farver: Hvid, sort, råhvid, gul, orange, rød, bordeaux, pink, blomme, kobolt, forårsgrøn, mørkegrøn, sand og grå.

Duni produkter er meget miljøvenlige. Så hvis du gerne vil dække bordet med tanke på miljøet, så er det helt oplagt at vælge deres produkter. Duni middagsserviet er svanemærket. Duni er et verdensomspændende stort svensk firma, der producerer papir produkter til borddækning, emballage og takeaway. Alt er eget design og udvikling. Og deres produkter bliver solgt hele verden.

Duni.com  kan du finde video af forskellige måder at folde servietterne. Og du er også meget velkommen til at kigge forbi i showroomet for at få gode ideer til hvordan dit bord skal se ud til festen. Jeg har de fleste af farverne på lager, og du kan altid hente dine servietter i god tid før festen. Også selvom du først skal have service mm. på et andet tidspunkt. At folde servietter kan godt tage lang tid, så derfor er det ofte rart at have det klar nogle dage eller uger før festen.

Vi kan desuden anbefale Duni Rulledug, hvis du gerne vil have en papirdug af en ekstra god kvalitet. Og vi har en særlig god pris på 275 kr. for en hvid rulle på 25 meter. Prisen er lidt højere for de andre farver.

 

 

 

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort, Grå, Råhvid, Sand, Gul, Forårsgrøn, Mørk grøn, Koboltblå, Blomme, Bordeaux, Rød, Pink, Orange